یلوپیچ چیست؟
یلوپیج ها نوعی بانک اطلاعاتی تماس مشاغل می باشند امروزه اصطلاح یلوپیچ در بسیاری از کشورهای جهان به عنوان یک دایرکتوری کامل و جامع از شماره تلفن کسب و کارهای مختلف به حساب میآید.
دربلژیک، اسلواکی، جمهوری چک، جمهوری ایرلند، هلند و رومانی صفحات زرد به عنوان کتاب اول شناخته میشود. در اتریش و آلمان به عنوان Gelbe Seiten، در سوئد به عنوان Gula Sidorna و در کشورهای دیگر نیز به عناوینی مشابه همینها که ذکر شد، نامیده میشود اما آنچه که مهم است، کاربرد یلوپیچهاست.
یلوپیچها فهرستی از کسبوکارهای محلی براساس حروف الفبا و به صورت مجزا برای هر منطقه جغرافیایی به شهروندان ارائه میدهد. عمده تمرکز و تقسیمبندی یلوپیچها طبق عرف و تاریخچه آنها براساس شماره تلفنهاست اما گاهی دیده میشود که برخی ناشران بر روی جمعیتی خاص یا کسب و کاری مشخص تمرکز میکنند
یلوپیچها معمولا سالیانه منتشر شده و به صورت رایگان نیز پخش میشوند.
مردم معمولی از یلوپیچها برای به دست آوردن اطلاعات کسبوکارهای موردنیاز خود در سطح شهر استفاده میکنند و صاحبین کسب و کار و تجار نیز با استفاده از کادر تبلیغات موجود در آن، به عنوان محلی برای معرفی خود و تجارتی که به آن مشغولند.
روش سوم ) تبلیغات اینترنتی
تبلیغات اینترنتی اخیرا رشد بسزایی داشته است، بطوریکه حجم درآمد تبلیغات اینترنتی در سال 1996
به میزان 50 برابر در سال 2007 رسیده است. مهترین ویژگی های این روش امکان راه اندازی پایگاه اینترنتی ، اراسل ایمیل ، ایجاد باشگاه مشتریان ،ایجاد نمایشگاه الکترونیکی و درج آگهی تبلیغاتی در آگهی نامه هاي اینترنتی می باشد.
گفتنیست در خلال سالهاي 2001 و 2002 این صنعت شاهد رشد منفی بوده است که البته این روند در سال 2003 تغییر جهت داده و مجدداً رشد مثبتی را در پیش گرفته است.
پیرو همین نکات باید توجه داشت بعضی از شرکت های بزرگ تبلیغی کم کم دارند جذب تبلیغات اینترنتی می شوند. اینترنت هنوز به قدری جدید است که دنیای تبلیغات درست نمی داند بهترین روش تبلیغ چیست. البته تقریبا کسی نمی تواند منکر این مطلب شود که در آینده تبلیغات اینترنتی قدرت و تاثیر لازم را به دست خواهد آورد.
تلاش برای جلب و حفظ مشتری از طریق اینترنت خیلی عالی است. مشکل عمده در این زمینه شلوغی بیش از حد بعضی صفحات است. اطلاعات خیلی زیادی ناگهان پیش روی خواننده قرار می گیرد. به همین دلیل بیشتر خوانندگان ترجیح می دهند تبلیغات را نادیده بگیرند و این دلیل اصلی درصد پایین پاسخ های مثبت است. اما با وجود نکات منفی اشاره شده، اینترنت دارد تبدیل به ابزاری می شود که حتی از حد تصور طراحان و مدیران اجرایی نیز خارج است.
صبافتحیان
کارشناس بازرگانی شرکت فیوچراسکای
منبع : اتاق بازرگانی تهران
hormond.com
دیدگاه خود را بنویسید